Mijn fout

De hele dag heb ik zitten wachten op de bundels die per koerier aan zouden komen. Maar niets gaat van zelf. De koerier beweert dat hij aan de deur geweest is en dat ik niet thuis was. Ik heb ondertussen de tijd gebruikt om me zelf te interviewen. Ik wil het interview  naar Margriet of een ander damesblad sturen. Misschien nemen ze het integraal over. Over het artikel ben ik tevreden. Schrijven kan ik. Ik zou mij zelf zeker in dienst nemen als journalist.
Ik heb ook nog eens zitten uitrekenen hoe veel bundels ik moet verkopen om althans een beetje uit de kosten te komen. Daar word ik niet vrolijk van, maar wie weet hoe het storm loopt. Mijn volgende stap is marketing. Het  bezoeken van veel bijeenkomsten waar ik de bundel kan voorlezen en vervolgens wat kan verkopen lijkt me het lucratiefste. Aan verkoop in de boekhandel houd ik praktisch niks over. Mijn hele winst gaat op aan hun commissie. Maar eerst nog maar eens zien of ze het willen neerleggen.
Net ben ik opgebeld door C. De koerier is wel aan de deur geweest met de bundels. Ik snap het niet. Maar ik laat L. bellen en het blijkt dat mijn bel het niet doet.Mijn fout dus al kan ik er eigenlijk niets aan doen.. Het belmechanisme stond wel aan.|
Morgen worden de bundels opnieuw afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.